Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
Regler for afvikling af FriBikeShop Søndergade 7 vintercup Udskriv Email
Fredag, 13. december 2019 20:07

Løbssæsonen fordeler sig over 5 løb fordelt på 6 mdr. startende 1. afd søndag d 27/10-19 ved Vestermarie Plantage (skydebanehuset) og herefter køres der i den sidste weekend i hver mdr. (stjerneløbet i år tæller ikke med, men er et særskilt arrangement). 5 løb heraf er gældende de 4 bedste resultater - det vil sige, at man SKAL stille til start i 4 løb for at opnå præmie i det samlede resultat.

 

Til gengæld er prisen for de 5 løb samlet uhørt lavt, kun 150 kr hvis man forudtilmelder sig via mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. Og gerne indbetaler via MobilePay nr. 19186 eller senest ved start på 1. afdeling.

 

Fast enheds pris pr løb er 50 kr. Det er besluttet i bestyrelsen tidligere, at til vores vintercup er det helt gratis for klubbens unge medlemmer under 18 år at køre med, så ingen grund til at de bliver hjemme under dynen ...


MTB udvalget placerer igen i år alle voksne startende efter resultater fra BM og lignende. Vi ønsker, at alle får noget ud af vintercuppen.


Der køres i 2 klasser i henholdsvis dame og herre og hedder som følgende:

 

DAME Sport og motion og HERRE Sport og motion

 

Alle under 17 år placeres efter DCU-reglement U-9, U-11 osv. henholdsvis drenge og piger.

 

Point gives efter flg :

En 1 plads giver 12 point

En 2 plads giver 10 point

En 3 plads giver 9 point

Og således derefter.


Alle der gennemfører modtager som miniun 1 point gældende for alle rækker...

 

Vel mødt til Fribikeshop Søndergade 7 vintercup 2019-20

 

På MTB-udvalgets vegne. Lars Hüttel.


 
Race 2 - Fri BikeShop Søndergade’s MTB Cup Udskriv Email
Fredag, 13. december 2019 19:06

Søndag formiddag afviklede Bornholms Cycle Club 2, afdeling af Fri BikeShop Søndergade’s MTB Cup på en 2,3 km rute omkring Rytterknægten med 36 ryttere til start..

I sportsklassen der skulle køre i en time kom vinderen Palle Jørgensen ud på 8 omgange i tiden 1.05.55 time. Asger Andersen og Andreas Bøgsted Møller der blev henholdsvis 2 og 3 forsøgte hele løbet igennem at afstanden til Palle var så lille som overhoved muligt. Og det lykkes tildels idet Asger kom i mål i tiden 1.06,53 og Andreas brugte 1.07.15.

Dagens yngste deltager U-9 drengerytter Valdemar Madsen gennemkørte ruten 2 gange i tiden 32.00.

U-13 pige klassen blev vundet af Nanna Sonne og U-15 af Marthe Jørgensen.

Bornholms Cycle Club har efterhånden fået en rigtig god håndfuld ungdomsdrenge (U-17 år) som kan køre lige op med deltagerne i motionsklassen. Jonas Holmberg som vandt U-17 klassen havde kunnet placere sig som nr. 2 i motionskassen. Hjalte Billing blev nr. 2 i U-17 medens Robin Haraldsted blev nr. 3.

For første gange i mange år var der hele 6 damer til start i deres motionsklasse.

Vinder blev Annelise Eriksen fra Nexø Motions Cykle Club for klubkammeraten Tina Elleby  og Nina Gjettermann fra Bornholms Cycle Club.

17 ryttere var til start i herremotion med Anders Madsen som vinder ,foran Claus Mortensen begge Bornholms Cycle Club og Jes Hansen fra Nexø Motions Cykle Club.

Næste mountainbikeløb  som Bornholms Cycle Club afvikler er lørdag d. 28 december  kl.10.00 hvor der skal køres Stjerneløbet omkring Onsbæk Blokhus.

Tider fra race 2


 
Race 1 - Fri BikeShop Søndergade 7’s MTB cup Udskriv Email
Fredag, 13. december 2019 18:48

Ved shelterpladsen i Vestermarie plantage som kullise begav 36 deltager i vinterens første afdeling af Fri BikeShop Søndergade 7’s MTB cup sig ud på den 2,6 km rundstrækning der  udgjorde dagens rute,

I sportsklassen satte Bornholmsmesteren Palle Jørgensen sin på løbet fra start og kunne efter 6 omgange køre i mål som dagens vinder foran Anderes Bøgsted Møller og Ager Andersen. I sportsklassen hos damerne var det Jasmin Húttel der var hurtigst.

I U-17 drengeklassen var der hele 4 ryttere til start og Jonas Holmberg kom rigtig godt fra start og havde et forspring på 1 min ned til sine nærmeste konkurrenter Victor Ambrosen og Hjalte Billing. Men da de kom forbi mål efter 3 omgange var det iige pludselig  Hjalte der var forest foran Victor, Jonas var røget ned på 3 pladsen, han havde knækket sit gear og måtte udgå af løbet. Så det blev Hjalte Billing der blev dagens foran  Victor Ambrosen og Robin Haraldsted.

Hos pigerne var Nanna Sonne der kører i U-13 pige hurtigst foran Mathea Jørgensen som køre i U-16 klassen. Birk Øe vandt i U-11 drenge og storebror Halfidan vandt U-13 klassen.

Herre motionsklassen havde hele 15 deltagere og her tog Anders Madsen spænding udaf løbet da han allerede på første omgange havde sikret sig et stort forspring- han kunne have placeret sig på 5 pladsen i Sportsklassen. Peter Øe Svendsen blev nr. 2foran Jørn Ole Pedersen og Claus Mortensen.

Damemotion blev vundet af Nina Gjetterman foran Maiken Jørgensen og Annelise Eriksen.

Næste afdeling af Fri BikeShop Søndergade’s MTB cup køres søndag d. 24 november kl.10.00 på Rytterknægten hvor der skal køres på de nye MTB spor.

Køretider race 1

 
BCC-NYT nr 9 November 2019 Udskriv Email
Fredag, 13. december 2019 17:57

Så skete det igen - dog lidt forsinket på hjemmesiden - men alligevel. BCC-nyt, vores blad :-) er på gaden igen. Tak til Holger.

BCC nyt nr 9 november 2019

 
BCC-Nyt nr. 8 oktober Udskriv Email
Onsdag, 25. september 2019 17:42

Det var dog alligevel heldigt, hvad har vi dog gjort siden vi har fortjent at blive forkælet så meget! Det skal jeg sige dig. Du er medlem af BCC, og i BCC har redaktøren af Bornholms så absolut bedste og STØRSTE cykelmagasin (absolut verdens bedste blad i den kategori) IGEN lavet et blad for dig! Ja, fordi du er medlem og fordi du er snyde heldig!

Og ja, der står et 7 tal på forsiden, det skal du bare læse som 8 og komme videre.

Læs det før din nabo og bliv først med det sidste (nye)

BCC-Nyt 8

 

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Bornfondo

 

Bornholm Rundt

Besøg

Indholdsvisningshits : 7033471
Joomla Templates by Joomlashack