Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
BCC-NYT nr. 2 marts 2019 Udskriv Email
Mandag, 18. marts 2019 05:50

BCC-NYT nr. 2, marts, 2019 er på gaden. Læs det før din nabo og sig tak til Holger for et enestående blad.

Link til BCC-NYT marts

 
4 afdeling af Fri Bike Shop Søndergade 7’s Scott XC cup Udskriv Email
Mandag, 28. januar 2019 14:54

4 afdeling af Fri Bike Shop Søndergade 7’s Scott XC cup blev afviklet søndag eftermiddag med start kl. 16.00.


Det er første gang at Bornholms Cycle Club afvikler et mountainbike i skumringen.

 

Løbet blev kørt på en 2,6 km rundstrækning i Sjælsmyre.


22 ryttere havde montere extra kraftigt lys på deres mountainbike og på deres hjælm og trodsede regnvejret.


Det blev et meget vådt og mudret mountainbikeløb, der bød på flere teknisk udfordringer. Efterhånden som det blev mørkere og mørkere var der flere af deltagerne der fik problemer med at styre cyklerne og måtte en tur i skovbunden.


Vinder af elite klassen Palle Jørgensen som havde tilrette lagt ruten, holdt sig på cyklen hele vejen og kunne efter 8 omgange krydse målstregen som vinder efter 1.01.20 timers kørsel. Jens Jørgen Munch blev nr. 2, 1 min og 3 sekunder senere. Andreas Bøgsted Møller blev nr. 3 og Micky Ankerstrøm nr, 4.

 

Motionsklassen havde 11 deltagere og her var Heine Larsen hurtigst, da han med kørettiden 51.50 efter 6 omgange kunne hyldes som vinder. 33 sekunder senere kørte  Michael Andersen i mål som nr. 2. Martin Kjeldsen blev nr.3, Jørn Ole Pedersen nr. 4 og Karsten Madsen nr, 5.


I drenge klassen var Gustav Folkmann  hurtigst da han efter 4 omgange passerede målstregen i tiden 42.23, Oscar Lund Hansen blev nr. 2


Sanna Nielsen vandt dameklassen foran Nina Gjettermann.

 

Resultater fra race 4

 
BCC-NYT nr. 1 januar 2019 Udskriv Email
Fredag, 18. januar 2019 15:03

Så er det sket igen, det nye år begynder som det gamle sluttede, med endnu et epokegørende smukt nummer af Bornholms største cykelmagasin. Læs det før din nabo, bliv først med det sidste nye indenfor cykelsporten på Bornholm. Ingen skriver bedre om BCC end Holger.

BCC-NYT nr. 1 januar 2019

 

 
Stjerneløbet - 3. afdeling af Fri Bikeshop Søndergades Scott XC mounntainbike cup - resultater Udskriv Email
Lørdag, 29. december 2018 13:34

Der var rekord mange deltagere i Bornholms cycle clubs stjerneløb, der lørdag formiddag blev kørt i Onsbæk. 45 deltagre var klar på startstregen da Stjenerløbet blev skudt igang.

 

Eliteklassen havde 13 deltagere og ikke uventet blev dagens vinder Emil Toudal, der til dagligt kører for Team BHS Almeborg Bornholm. Emil var tidligere en habil MTB rytter og han det var tydeligt at han ikke havde glemt teknikken.

Emil gennemkørte stjernen, som er 4,5 km lang, 3 gange i tiden 44.59 minutter. Kampen om 2. og 3. pladsen var meget tæt mellem Lars Sonne og Jens Jørgen Munch. På de første 2 gennemkørsler havde Sonne et forspring til Munch på 20 sekunder. På sidste omgang satte Munch turboen til, men det var lige akkurat ikke nok. Sonne tag 2. pladsen med 1 sekunds forspring til Munch, nr. 3.

Andreas Bøgsted Møller blev nr. 4 og Micky Ankerstrøm blev nr. 5.

 

Motionsklassen havde hele 21 ryttere til start og de skulle gennemkøre stjernen 2 gange. Her var Jannik Møller, der normalt kører rundt i de Etiopiske bjerge, hurtigst med tiden 37.30 min. Michael Andersen var 30 sekunder efter og tog 2. pladsen og Bjarne Madsen nr. 3, Benny Jørgensen nr. 4 og Karsten Mogensen nr. 5.

 

Dameklassen havde 7 deltagere. De skulle også 2 gange rundt på ruten. Sanna Nielsen var hurtigst i tiden 46.38 min. Nina Gjettermann blev nr. 2 og Maiken Jørgensen nappede 3. pladsen.

 

Ungdomsrytterne skulle også to gange igennem stjernen. Mathea Jørgensen vandt pigeklassen. I U15 vandt Victor Jensen, Gustav Folkmann vandt U13 og Gustav Johansen vandt i U11.

 

Link til resultater af stjerneløbet 2018

 
Stjerneløbet - 3. afdeling af Fri Bikeshop Søndergades Scott XC mounntainbike cup Udskriv Email
Onsdag, 26. december 2018 16:37

Bornholms traditionelle cykelløb i terræn, stjerneløbet, køres lørdag d. 29 december med start kl. 10.00 ved Onsbæk Blokhus.

 

Stjerneløbet så dagens lys første gang i vinteren 1971 og har siden været en fast bestanddel af Bornholms Cycle Clubs arrangement omkring jul og nytår.

Da løbet i sin tid blev opfundet foregik det på "skovcykel" eller cross cykel (Skovcykel var en gammel racercykel der var blev bygget om til at cykle på skovstierne). I dag kører næste alle på mountanbikes.

 

Stjerneløbet har sit udgangspunkt fra Onsbæk Blok hus, hvor der er udlagt 5 ruter der tilsammen danner en stjerne. De 5 ruter har forskellig længde og sværhedsgrad. Deltagerne starter ikke på den samme rute, med starter ud på og kører de forskellige ruter efter lodtrækning. Rytterne mødes ved startpunktet, i midten af stjernen, hver gang de har gennemkørt en rute og skal ud på en ny rute. Fordi alle ruterne er forskellige betyder det, at deltagerne har svært ved at vurdere hvordan de ligger i forhold til hinanden. Så i princippet er stjerneløbet "all in" under hele løbet.

 

Der køres  i forskellige klasser og distancer, eliteklassen gennemkører ruterne 3 gang, medens motionsklassen  og de øvrige klasser gennemkører ”Stjernen” 2 gange.

 

Der er start kl. 10.00 fra Onsbæk Blokhus med tilmelding fra kl. 09.00 til 09.30 startgebyr kr. 50,-

 

Bornholms Cycle Club

Kim Mortensen

2022 7078

Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Bornfondo

 

Bornholm Rundt

Besøg

Indholdsvisningshits : 7033327
Joomla Templates by Joomlashack