Kontakt BCC

Nyt medlem eller....

info@bornholms-cycle-club.dk

Hovedsponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støtter også BCC

 

 

BCC, dopingfri cykling

 

Del på facebook
BCC-Nyt nr 6, august 2020 Udskriv Email
Tirsdag, 18. august 2020 11:55

BCC-Nyt august er på gaden. Læs det før din nabo. Tak til Holger for endnu et eksemplar af øens største og mest læste cykelmagasin

BCC-Nyt august 2020

 

 
Bornholmsmesterskabet i mountainbike søndag d. 30 August 2020 Udskriv Email
Mandag, 3. august 2020 10:12

I samarbejde med FRIBIKESHOP SØNDERGADE 7, indbydes der til BM MTB XC i Paradisbakkerne søndag d 30/08/2020 kl 15:00

Udgangspunktet for løbet bliver området omkring Jagthytten, så AL indkørsel på raceday med bil SKAL foregå via Plantagevej

Ruteansvarlig Palle W. har sammensat en rute på knap 3 km i et fantastisk terræn!

 

Bemærk: Der er officiel rutefremvisning lørdag den 15/08/2020 kl 09:00. Mødested vil være P-pladsen på Oksemyrevej hvor der køres i samlet flok til starten.

 


Starten går kl 15.00 for div klasser og i lighed med de foregående år er det muligt at stille op I en motions klasse for at prøve det at køre race, men som køres uden medaljer.

 

Indskrivning fra kl 13.30 på pladsen og frem til 15 min før start (14.45)

 

BCC sørger for under og efter løbet for kage, saft og kaffe på kanden, og det ganske gratis for alle interesserede, så sørg nu for at få trukket hele familien med til en hyggelig dag i skoven.

 

Her kommer løbsreglement:

Løbet skal køres på en MTB, da det er et mesterskab må der ikke kunne drages fordel af andre cykel typer, såsom Cross eller gravel  (ej hellere el-MTB er tilladt)

 

Der bliver kørt på en rute hvor alle kan være med.

 

Der køres i følgende rækker med angivne køretider:

19-39: 60 minutter + omgangen færdig

H-40: 60 minutter + omgangen færdig

H-50: 60 minutter + omgangen færdig

H-60: 60 minutter + omgangen færdig

U/19 dr.: 60 minutter + omgangen færdig

U-17 dr.: 60 minutter + omgangen færdig

 

Hvis man er 5 min efter den førende rytter, når der køres ud på sidste omgang, bliver man taget ud af løbet og bliver placeret i forhold til dette.

Blandt deltagerne i de 6 rækker, hvor der køres 60 minutter, køres der om Mesterskabspokalen. Så første mand over målstregen er Bornholmsmester, uanset hvilken af de 6 rækker vedkommende stiller op i.

 

 

Der vil være medalje til nr. 1, 2 og 3 i alle de nævnte rækker. For at kunne modtage medalje ved BM kræves medlemskab af en af øens DCU klubber.

 

 

Damer: 50 minutter + omgangen færdig

U-19 piger: 50 minutter + omgangen færdig

U/17 piger: 50 minutter+ omgangen færdig

 

Deltagerne i de tre ovenstående rækker kæmper om Mesterskabspokalen for damer.

 

 

Der vil være medalje til nr. 1, 2 og 3 i de nævnte rækker.

U-15 dr/piger.: 45 minutter + omgangen færdig

U-13 dr/piger: 35 minutter + omgangen færdig

U/-11 dr/piger: ca 30 minutter

U-9 dr/piger: kører særskilt rute

 

For at kunne modtage medalje ved BM kræves medlemskab af en af øens DCU klubber.

 

Løbslederen sørger for at man kører i den klasse inddeling man tilhører ifølge sin dåbsattest, dvs det er ikke muligt at skifte klasser da alle i de nævnte kører samme tid/distance og kæmper om en aktie i pokalen.

 

Der kåres 1 bornholmsmester for mænd og 1 for kvinder.

 

Vel mødt til race!

 

H/D motion: 40 minutter + omgangen færdig og kører løbet uden at modtage medaljer.

 

 

Startgebyr: alle klasser uanset alder kr.50

 

Tilmelding gerne på mail til

 

 

Eller sms 42318056

 
BCC-NYT nr. 5 juli 2020 Udskriv Email
Tirsdag, 21. Juli 2020 14:02

Så er BCC-Nyt nr. 5 juli 2020 på gaden.

Det korte navn til trods dækker navnet over Bornholms største, bedste, vildeste, saglige, spektakulære, dybdeborende, vidende og MEST LÆSTE CYKELMAGASIN!

Endnu engang tak til redaktøren for at finde en masse godt stof til BCCs forventningsfulde, glade og taknemmelige medlemmer.

Link til BCC Nyt nr. 5 juli 2020

 

 
Pro Edition af Bjergmesterskabet Udskriv Email
Onsdag, 1. Juli 2020 09:30
Flagposter og Hjælpere søges fredag d.10 juli tidsrummet 14-17
Som I nok allerede ved, så skal der afholdes på allerede på næste fredag et cykelløb på bjergmesterskabsruten "Bjergmesterskabet Pro Edition" (Vang havn til Hammerfyr).
Vi er godt i gang med arrangeringen af det hele eventet, og I skal glæde jer til at se dansk cykelsportselite kæmpe sig op til fyret!
Vi mangler dog en del frivillige til arrangementet til f.eks. flagposter, og til op-og nedtagning.
Hvis der derfor allerede sidder nogle derude, og virkelig savne at være med at hjælpe som frivillig, eller bare har lyst til at hjælpe os med at afholde cykelløbet, så TØV IKKE!
Skriv til Simon Hansen på Messenger, mail, eller SMS
Vi har brug for alle de hænder der kunne have lyst til at komme og hjælp os, med at få denne dag til at blive en succes. Vi står for lidt forplejning.
Info:
Fredag d.10 juli
Vi mangler flagposter i tidsrummet 14-17 og hjælp til op-og nedtagning i tidsrummet 10-13 og 17-19
Hvis man vil have yderligere oplysninger eller vil tilmelde sig som hjælper, er I mere end velkommen til at kontakte Simon på mobil (24261777) mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , eller på Facebook!

 
Østbornholm rundt Udskriv Email
Tirsdag, 30. juni 2020 19:30

Nexø Motions Cykel Club arrangerer Hasse Boss Motionscykelløbet Østbornholm rundt søndag den 5 juli 2020 kl. 10.00 og er på 52 km. Der er indskrivning mellem kl. 9.15 og 9.45 for deltagelse og det koster 50 kr.

Nexø Motion Cykel Club "NMCC" arrangerer cykelløbet og vi håber på at tiltrække rigtig mange cykelryttere fra hele Bornholm også gerne rigtig mange turister med hang til cykelsporten.

Det er et rent motionsløb og der bliver derfor ikke udråbt nogen vinder af løbet, men vi forventer alligevel at der bliver gået til stålet af flere deltagere og ellers at man får en hyggelig tur med ligesindede. Vi er sikker på at der er mange der higer efter en fælles cykeloplevelse efter den lange pause med cykelløb der har været i år.

Efter cykelløbet er der forfriskninger til deltagerne, så man kan blive kølet lidt ned og få energi depoterne fyldt op igen.

Hasse Boss Cykelforretning sponsorerer en række lodtræknings præmier, så der er mulighed for at få en gevinst med sig hjem.

Cykelløbet starter ved Hasse Boss Cykelforretning På Kannikegårdsvej nr. 10. Man vil blive inddelt i grupper der som minimum overholder Corona´s forsamlings krav og der startes efter deltagernes ønske om hastighed, så dem der kører hurtigst, starter først.

Mød op i god tid og få uddelt dit deltager nr. Placer dig i den anviste gruppe og bliv der, indtil du bliver kaldt frem til start. Det er vigtigt at alle holder afstand og tager hensyn efter de forskrifter myndighederne har udsendt i forhold til corona situationen.

Vi er sikker på at alle hjælper hinanden med denne disciplin og får en god oplevelse.

Hele cykelruten ligger inde på Garmin Connect og kan hentes ned på sin Garmin cykelcomputer https://connect.garmin.com/modern/course/6190010

Venlig Hilsen

NMCC

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Bornfondo

 

Bornholm Rundt

Besøg

Indholdsvisningshits : 7087872
Joomla Templates by Joomlashack